Kosovë../ E dhímshme: Jep shpirt në mes të rrugës, 16-vjeçari shqiptar (FOTO)

admin 0

Kosovë../ E dhímshme: Jep shpirt në mes të rrugës, 16-vjeçari shqiptar (FOTO)

Një a kside nt t ra gjik ndodhi mbrëmjen e kaluar i mori jetën një 16-vjeçari në Fier. Ai quhet Agim Hoxhaj ishte duke udhëtuar me një motorr bashkë me një 18-vjeçar, kur u p ër plasën me një makinë por nuk arriti të mbijetonte.
Ikaj e tij e parakohshme tr o nditur edhe shkollën ku 16-vjeçari ishte nxënës. Në një postim në rrjetin social “Facebook”, shkolla “Visokë” Fier ka shprehur ngushëllimet për d hi mbjen që largimi i parakohshëm i nxënësit të tyre sh kaktoi te shokët, shoqet dhe stafi i shkollës.
Mesazhi nga shkolla “Visokë”:
Largimi i parakohshem i nxenesit te shkolles tone ,Agim Hoxhaj shkaktoi nje dh imbje te madhe mes shokeve,shoqeve dhe gjithe stafit te shkolles . I paharruar do te jesh kurdohere I dashur Agim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *