Kr.imi tron.dit.ës në Velipojë, reagon Lulzim Basha dhe bën dekl.aratën e fo.rtë…

admin 0

Kr.imi tron.dit.ës në Velipojë, reagon Lulzim Basha dhe bën dekl.aratën e fo.rtë…

Kr.imi tron.dit.ës në Velipojë, rea.gon Lulzim Basha dhe bën dekl.aratën e fo.rtë
Kryed.mokrati Lulzim Basha ka reaguar pas mas.ak.rës me 4 të vr.arë në Velipojë. Basha shkruan në Tëitter, se Rama me post.imin cin.ik pasa ngjarjes së rëndë, nuk e fsheh dot përgjegjësinë, por tregon se shteti ka rë.në në gj.unjë para kri.mi.t.
Postimi i Lulzim Bashës:
Kur pol.ic.ia reduktohet në veg.ël të regjimit për të mbro.jtur pushtetin dhe lidhjet me kr.im.in, kur përgjigja e vetme sa herë përgj.ak.en qytetet tona është ‘hëng.shin kokat e tyre’, jeta e qytetarëve, fëmijëve dhe familjeve shqiptare është në rr.ez.ik. Me postimin cinik si i sotmi pas mas.ak.rës së Velipojës, përgjegjësi për këtë situatë nuk e fsheh dot përgjegjësinë e tij, por vetëm rikonfirmon gjunj.ëz.imin e shtetit para kr.im.it të bërë njësh me pushtetin e tij të ko.rru.pt.uar deri ne palcë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *