Kryeministri i Izraelit falenderon Shqipërinë: Po na mbështesni në të drejtën tonë!

admin 0

Kryeministri i Izraelit falenderon Shqipërinë: Po na mbështesni në të drejtën tonë!

Kryeministri izraelit Benjamin Netanyahu, përmes një postimi në twitter ka falenderuar disa shtete për mbështetjen ndaj Izraelit në Iμftën mes Palestinës. Mes shteteve është edhe Shqipëria, e renditur pas Amerikës, e cila doli në një mbështetje të hapur. Më pas shihet edhe një numër i madh shtetesh Europiane, ndërkohë që lidhur me ash-për-ѕѕimin e sittμatës mes Izraelit dhe Palestinës.
Nuk ka patur ndonjë deklaratë si nga Ministria e Jashtme ashtu edhe nga kryeministri Rama. Ndërkohë, vetë qytetarët shqiptarë janë s0lidariizuar me Palestinën, pasi sipas tyre ata janë ‘νiikttima’ që po suIm0het padrejtësisht.

Në postimin e Netanyahut thuhet:Faleminderit që qëndruat me vendosmëri pranë Izraelit dhe mbështesni të drejtën tonë për vetëmbrojtje ndaj suImeve teerr0riiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *