Kryeministrja Serbe, Bernabiq Befason Te Gjithe Me Deklaraten E Saj Mbi Albin Kurtin…

admin 0

Kryeministrja Serbe, Bernabiq Befason Te Gjithe Me Deklaraten E Saj Mbi Albin Kurtin…

Krye ministrja e Serbise, Ana Brnabiq, pas darkes tradi.cionale ne Bruksel me udhe heqesit e gjashte vendeve te Ballkanit Perendimor, ka thene se atmosfera ishte fer dhe se nuk ki.shte provokime.
Brnabiq tutje tha se nuk ka shkem.byer asnje fjali te vetme me Krye ministrin e Kosoves, Albin Kurtin, por qe te dy kane marre pjese se bash.ku ne darke. Nuk kemi shkem.byer asnje fjali te vetme ne menyre te drejtperdrejte, por kemi marre pjese se bash.ku dhe atmosfera ishte korrekte, nuk kishte provo kime, tha Brnabiq, rapor.ton Tanjug.
E pye tur nese eshte folur per non papers gjate darkes, Brnabiq ka po.huar se eshte folur per kete çeshtje por jo ne detaje. Ajo tha se kjo u per mend vetem si nje gje qe mund te lekunde stabili.tetin rajonal te fituar me veshtiresi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *