Kthehen për në Gjermani, mërgimtarët ndalen për t’i qerasur dhe falënderuar Policinë dhe Mjekët në Kroaci

admin 0

Kthehen për në Gjermani, mërgimtarët ndalen për t’i qerasur dhe falënderuar Policinë dhe Mjekët në Kroaci

Policia dhe shteti kroat kanë bërë gjithçka të mundshme në trag.jedinë e autobusit që po udhëtonte nga Gjermania në Kosovë, ku mbeten të vde.kur 10 persona.
Ata kanë qenë në gatishmëri gjatë gjithë kohës deri në kthimin e të gjallëve dhe të vdek.urve në tokën e Kosovës.
Në shenjë flënderimi, disa mërgimtarë janë ndalur dhe kanë qerasur me pije dhe i kanë falënderuar Policinë dhe Mjekët në Kroaci.
“Nje super Gjest nga kta Maraklit te Cilet udhtuan neper Kroaci , jan ndalue ne gjdo pik te policis dhe ambulances i kan qarrosur me pije dhe kaffe si shej Falenderimi ndaj Neve shqiptarve ne fatkeqsin e autobusit qe ndodhi javen ekalume”, thuhet në një postim të publikuar në grupin Marakli t’kerreve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *