“KU ESHTE ASTRIT DEHARI ALBIN?!” – Komandant Luli Ne Foltore Pati Deklaruar Nje Gje Shume Te Rendesishme Kohe Me Pare

admin 0

“KU ESHTE ASTRIT DEHARI ALBIN?!” – Komandant Luli Ne Foltore Pati Deklaruar Nje Gje Shume Te Rendesishme Kohe Me Pare

“KU ËSHTË ASTRIT DEHARI ALBIN ?!?!Komandant “Luli” ne foltore pati treguar se ju e keni eIim, inua r, me sa po shihet ja paska qellu!” Ne rrjete sociale ka filluar qarkullimi i deklarates se komandant Lulit – Kadri Veseli i cili ate kohe ishte kryetare i kuvendti te Republikes se Kosoves, dhe ajo qe kishte thene ai ka qene qe:”Astrit Deharin e keni eIim, inua r, ju(Vetevendosja)”-duke ju drejtuar kryetarit te Levizjes Albin Kurtit i cili i tha qe per qellime te tyre te Levizjes ai ka shkuar “palidhje” Ndersa sic po shihet tani qe Albin Kurti po i shkel parimet e veta dhe fjalet e mundin e Astrit Deharit kunder nje marreveshjeje me serbine, si duket po dalin ne pah fjalet e Kadri Veselit i cili momentalisht ndodhet ne Hage.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *