“Kukësi digjet Gjici perdridhet”, Bashkia i përgjigjet Sali Berishës: Kryetari Safet Gjici marton djalin, o “Fosile Dixhitale”!

admin 0

“Kukësi digjet Gjici perdridhet”, Bashkia i përgjigjet Sali Berishës: Kryetari Safet Gjici marton djalin, o “Fosile Dixhitale”!

Ish-kryeministri Sali Berisha publikoi dje një video të kryebashkiakut socialist të Kukësit Safet Gjici, duke kërcyer. Berisha e ironizonte Gjici për gjendjen ku ndodhet sot Kukësi, duke shkruar “Kukesi digjet Gjici perdridhet!”.
Mirëpo, një përgjigje ish-kryeministrit i ka ardhur nga Bashkia e Kukësit, nga nënkryetari i saj Granit Gjana. Ky i fundit shkruan se kryebashkiaku Safet Gjici marton djalin, duke publikuar dhe një ftesë zyrtare për gëzimin familjar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *