Kush është Kelmend Xhaferri, shoqëruesi i Xhuvanit në makinën plot me para, si ia futi vrapit pas ndodhi ngjarja

admin 0

Kush është Kelmend Xhaferri, shoqëruesi i Xhuvanit në makinën plot me para, si ia futi vrapit pas ndodhi ngjarja

Nga verifikimet e deritanishme rezulton se edhe Kelmend Xhaferri, shoqëruesi i Xhuvanit në makinën plot me para dhe karta identetit, ka që lluar me ar më por më pasi ia m bathi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *