Kush Jane Deputetet Trimëresha Që Nuk Ju ‘TREMBEN’ Shefave të Vet dhe Votuan Osmanin Për Presidente !!!

admin 0


Kush Jane Deputetet Trimëresha Që Nuk Ju ‘TREMBEN’ Shefave të Vet dhe Votuan Osmanin Për Presidente !!!

Albena Reshitaj dhe Adelina Grainca kanë befasuar me veprimet e tyre së fundmi, derisa po marrin pjesë në seancën për presidentin e ri të vendit.Është Albena Reshitaj ajo e cila është përjashtuar nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), kjo pasi që doli kundër vendimit të kësaj partie për të qenë të pranishëm në sallë, në kohën kur votohet presidenti i vendit.

E gux imshme, sikurse Reshitaj është treguar edhe Adelina Grainca, deputetja që tashmë zyrtarisht ka lënë PDK-në duke aderuar në Vetëvendosje.Reshitaj dhe Grainca kanë qenë befasi e këtij procesi.Nga ana e saj, Reshitaj ka thënë se po merr pjesë në seancë, kjo për faktin se ia dëshiron të mirën këtij vendit.

Ndërkaq nga ana e Graincës nuk ka pasur ndonjë paralajmërim për një kalim në VV.Ndryshe nga PDK nuk janë të pranishëm në sallë, duke thënë se nuk dëshirojnë të jenë pjesë e këtij teatri politik.Partia Demokratike e Kosoves e cila nuk morri pjese ne Kuvend diten e djeshme kur Vjosa Osmani u shpall zyrtarisht Presidente e re e Republikes se Kosoves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *