Kuvendi u mbush plot pritet votimi i Vjoses. Ja ku mund ta ndiqni, ja cfare pritet te ndodh

admin 0


Kuvendi u mbush plot pritet votimi i Vjoses. Ja ku mund ta ndiqni, ja cfare pritet te ndodh

Qe nga ora 6 ishte paralajmeruar per seance ne kuvendin e Republikes se Kosoves nga Levizja Vetevendosje dhe ka 1 ore e teper qe kuvendi ka qene bosh per te vetmin rend dite qe eshte votimi i presidentit te Republikes se Kosoves pra me saktesisht votimin e Vjosa Osmanit per presidente sic ishte paralajmeruar qysh para zgjedhjeve. Tani te gjithe veshet dhe syte kah kuvendi i kosoves, cfare mund te presim eshte qe Vjosa i ka bere votat mbi 80 vota per, dhe ju mund ta ndiqni ketu: https://fb.watch/4EjZkgiMQD/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *