Ky është 20-vjeçari shqiptar që ndërroi jetë pas dy ditësh në spital, makina ku udhëtonte u bë copa

admin 0


Dy ditë më parë ka ndodhur një ak sid ent tra f iku në mes dy veturave në rrugën “Besim Shala” në Prizren ku si pasojë l ëndime të rënda kanë pësuar dy vozitësit, ndërsa lë nd im të lehtë ka marrë një pasagjer.

Njëri nga të l ënduarit i moshës 20-vjeçare ka ndërruar jetë sot rreth orës 05:30 të mëngjesit, pasi që nuk mundi t’i mbijetojë p lagëve të marra. Njoftimi:

“Rr. Besim Shala, Prizren (NN) 13.01.2021 – 19:15. Ka ndodhur a ks ident trafiku në mes dy veturave civile. Si pasoj, l ëndime të rënda kanë pësuar dy vozitësit meshkuj kosovar dhe l ëndime të lehta një pasagjer mashkull kosovar (i cili është liruar pas tretmanit).

Njëri nga të l ënduarit rëndë është dërguar në QKUK për tretman të mëtutjeshëm, ndërsa tjetri është dërguar në Spitalin e Prizrenit. Rasti është duke u hetuar“, thuhet në njoftimin e PK-së për ak
sidentin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *