Ky është konkurrenti i vetem që Blendi Fevziu ja ka frikën ne Shqipëri…

admin 0

Ky është konkurrenti i vetem që Blendi Fevziu ja ka frikën ne Shqipëri…

Autor i tashmë disa librave, Blendi është shprehur rreth rivalitet që ndjen apo jo nga emisionet me karakter pol.itik dhe gjithashtu nga kolegët e tij gazetarë.“Unë kam konkurrencë nga e hëna të mërkurën 22:00 me 23:15 dhe të enjten 21:00 me 23:00. Çdo lloj emisioni, çdo emër moderatori, e madje dhe çdo fillim apo telenovelë janë konkurrentë shkruan panorama.
Të enjteve ajo që më shqetëson është një telenovelë turke e Klan Plus”,-u shpreh Fevziu.Largo linkun reklamues dhe shikoni vidjon e plote:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *