Ky eshte mendimi i Ismail Kadaresë Për AIbin Kurtin

admin 0

Ky eshte mendimi i Ismail Kadaresë Për AIbin Kurtin

-Ismail Kadare i befasoi te gjithe me mendimin e tij mbi AIbin Kurtin ! Askush se kishte pritur
I pyetur për zgje’dhjen e Albin Kurtit krye’ministër ai thotë se e sheh të Albin Kurti shpre’sën e vetme për Kosovën.
-lsmail Kadare tha: Albin Kurti është shpre sa e vetme , drita e vetme pas një errë’sire të gjatë në Kosovë.. PopuIIi shqiptar në Kosovë duhet të tre’gohet i pjekur dhe të mos përsërit më gabimet duke për’krahur njerëz të pa dobishëm..
-Në dorën e zgje’dhësve është fati i fëmijëve e nipër ve të Kosovës , të mos vuajn ata për fatin tuaj , tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *