Ky është personi që u gjet i varur me litar në Malishevë- mos kalo pa thene ngushellime

admin 0


Ky është personi që u gjet i varur me litar në Malishevë- mos kalo pa thene ngushellime

Ky është personi që u gjet i varur me litar në Malishevë- mos kalo pa thene ngushellime
Një person sot në Malishevë i dha fund je.tës së tij duke u varur me litar në shkallët e katit të dytë të shtëpisë së tij.
Vik.tima është 30-vjeçari Besnik Hoti nga Malisheva.

Sipas burimeve të, ai edhe më parë kishte ten.tuar t’i jepte fund jetës, por që fata.le doli të jeta dita e sotme (5 prill 2021).
“Datë 05.04.2021 rreth orës 13:00 nga QKMF-Malishevë, Stac.ioni pol.icor ne Mal.isheve është informuar se nga familjaret e tij, ishte sjellë vik,tima e pa shenja jete. I njëjti sipas familjareve, ishte gjet.ur i varur me litar ne shkallet e katit te dytë te shtëpisë se tij.

Patrullat policore, dhe njësia e heti.meve rajonale- Gjakove janë dal ne vendin e ngjarjes dhe janë duke u marre me rastin. Është informuar prokurori kujdestar dhe me urdhër te tij, trupi i pa .jetë, dërgohet ne mje.kësin ligjore për obd.uks.ion“.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *