Ky Është Shqiptar Me Zemer!!! Kush Është Gazetari Shqiptar Qe Foli Shqip Në Mes Të Beogradit!?

admin 0

Ky Është Shqiptar Me Zemer!!! Kush Është Gazetari Shqiptar Qe Foli Shqip Në Mes Të Beogradit!?

Gazetari shqiptar në Beograd, Idro Seferi ka raportuar gjatë gjithë ditës nga Beogradi ku u panë radhë të gjata të qytetarëve që ishin duke pritur për të marrë va k sin ën anti-ko v id.Seferi raportoi se në mesin e mbi 10 mijë qytetarëve që ishin duke pritur, mbi 1 mijë janë shqiptarë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia Veriore shihen duke pritur për të marrë dozën e va ks in ës
Në fund të ditës, Seferi përmes një shkrimi në Facebook, ka publikuar një fotografi nga puna e sotme, duke thënë se sot foli shqip në mes të Beogradit.“Ne peshkim te lajmit…e falenderoj nje shqipe per foton…per mua te pakten ishte nje dite ku fola shqip me shume se zakonisht” shkruan ai.Idro Seferi eshte gazetar qe raporton ne Beograd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *