Ky Ilaç Më Shpëtoi Nga Trombozaa, Përgatitet Shumë Lehtë Dhe Merren Vetëm 3 Dozaa

admin 0

Ky Ilaç Më Shpëtoi Nga Trombozaa, Përgatitet Shumë Lehtë Dhe Merren Vetëm 3 Dozaa

Trombozaa veenoze është një sëmunddjee e sistemit vaskular. Shkaktohet nga një mpiiksje gj aku që mund të bllokojë pjesërisht ose plotësisht një veenë dhe të zvogëlojë qarkullimin.
Në rastin e venave sipërfaqësore, gjendja quhet tromboozë venozee sipërfaqësore (tromboflebiiti sipërfaqësor), dhe kur formohen trombee të veenave të thella, quhet trombbozë e veenave të thella.
Sëmunddjaa më së shpeshti prek këmbët dhe legeniin, dhe më rrallë krahët. Edhe pse trombboza veenoze ndodh zakonisht tek të moshuarit, ajo mund të ndodhë në çdo moshë.
Faktorët e rreziikuut që mund të çojnë në trombbozë janë: prediispozicionni gjenetik, staza e gj akut, dëmttimii i murit të enëve të gj akut, përdorimi afatgjatë i konttraceptiivëve or,al, ulja ose qëndrimi i zgjatur në këmbë, ulja e aktivitetit fizik.

Kushte të tjera të rreziikuut janë disa gjendje inflammatoore dhe infekksionne, prania e sëmunddjeeve maliinje, trauuma, dalja kardiiakee me përvojë dhe mpiiksjeet kronnike të gj akut.
Një studim ndërkombëtar afatgjatë i kryer nga një grup shkencëtarësh mbi 891 pacientë me trombbociitemi thelbësore tregoi se deri në 109 pacientë kishin trombbozë arteriialee ose veenoze.
Faktorët që kontribuan në shfaqjen e tij lidhen me moshën e pacientit (më të vjetër se 60 vjet), historinë familjare të trombbozës, faktorët e rreziikuut kardiiovaskuular (p.sh pirjen e duhanit, hiperttensiionin, diabetin) dhe leukkociitozën. Falë këtij hulumtimi, janë sqaruar pjesërisht faktorë të rëndësishëm që mund të ndikojnë në zhvillimin e trombbozës veenoze.
Një ilaç për pastrimin e enëve të gj akut dhe këputjen e trombbit

Recetë nga Jelena. Përbërësit: 20 thelpinj hudhër, 2 litra ujë, 4 limonë, 1 portokall. Ky ilaç ndihmon edhe në kardiiomioppatinë.
Procedura: Qëroni një kungull, grijeni atë dhe vendoseni në 2 litra ujë të vluar. Kur uji fillon të vlojë, ulni temperaturën e sobës në nivelin më të ulët (një para se ta fikni) dhe lëreni të gatuhet për 10 minuta të tjera.
Pastaj hiqeni tenxheren nga sobë dhe lëreni të ftohet për 30 minuta në temperaturën e dhomës. Gjatë kësaj kohe, lani mirë limonët dhe portokallet, kullojeni lëngun e tyre dhe bluajini lëvoret.
Nëse limoni dhe portokalli nuk janë organikë, trajtojini ato me sodë buke dhe ujë. Pas 30 minutash, hiqni hudhrën nga uji, shtoni lëng dhe lëvore dhe lëreni për 2-3 orë në temperaturë dhome.
Pas kësaj kohe, kullojeni ujin dhe ruajeni lëngun në një shishe dhe ruajeni në frigorifer. Konsumohet tri herë në ditë, gjysmë ore para mëngjesit, drekës dhe darkës.
Saia e përmbledhjes duhet të jetë në një gotë 30 ml. Merrni tre dooza dhe pastaj bëni një pushim. Kur të keni konsumuar sasinë e parë, filloni ta përgatisni menjëherë të dytën, dhe pastaj atë të tretën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *