Kylie Jenner, ‘çmend’ fansat me trupin e formësuar duke ushtruar

admin 0

Kylie Jenner, ‘çmend’ fansat me trupin e formësuar duke ushtruar

Njëra nga vajzat e reja më të pasura në botë, e që ka edhe linjën e saj të makijazhit, ka ndarë momente me fansat e saj derisa bënte ushtrime intensive për mbajtjen e trupit të saj në formë.
Me plotë energji dhe entuziazëm Kylie tregon format e saj super të përsosura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *