Labi me zemër të madhe, Ndan 1000€ për të paѕtrehuarat, Nënë e bijë nga Kaçaniku

admin 0

Labi me zemër të madhe, Ndan 1000€ për të paѕtrehuarat, Nënë e bijë nga Kaçaniku

Labinot Tahiri ka dhuruar një mijë euro nga fondacioni i tij për nënë e bij nga Kaçaniku, që kanë mbetur të pastrehura.
Gjatë një mbrëmje muzikore në Kaçanik, Labi ka bërë të ditur ndihmën që do t’ia ofrojë Hasbije Shehut dhe Gyljere Shehut.
Nënë e bijë ka më shumë se një muaj që qëndrojnë nëpër korridoret e banesës, përballë stacionit të autobusëve në Kaçanik.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *