Lajm B.OMBE Nga Ame.rika!! “Janë Shitur Në Serbi..”, – Dalin Emrat Që Rrez.ikuan Sovranitetin E Kosovës”…

admin 0

Lajm B.OMBE Nga Ame.rika!! “Janë Shitur Në Serbi..”, – Dalin Emrat Që Rrez.ikuan Sovranitetin E Kosovës”…

Dialogu Kosovë-Serbi po vazhdon të mbetet temë e pazgjedhur.Një marrëveshje Kosovë-Serbi ende nuk shihet në horizont, as pas takimit të dytë të mbajtur në Bruksel.Takimi nuk zgjati shumë pasi që të dy liderët ishin të prerë për qëndrimet e tyre dhe arritja e një koordinimi mes dy vendeve mungoi.Ndër të tjera, në këtë takim Kurti i numëroi të bëmat e Serbisë duke ia përmendur tre gj.eno.cidet që ajo kishte kryer në Kosovë.Në lidhje me dialogun mes Kosovës dhe Serbisë, e qëndrimit që Kurti po mban ka folur për “Bota sot”, opinionisti dhe profesori nga Amerika, Binak Maxharraj i cili u shpreh se të gjitha vitet para se të fillonte qeve.risjen Kurti ishin fa.tale.
Ai shton se Kosova ka qenë ndër vite peng i Serbisë nga njerëzit e padijshëm dhe të shantazhuar e që përveç që dëgjuan Serbinë nuk i vënë asnjë kusht e nuk i përmenden asgjë edhe pse kishin shumë fakte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *