LAJM DIREKT/ Hashim Thaçi nga Haga – Edhe 100 vite te me mbajne ketu perseri jam krenar qe une e largova serbine nga Kosova e jo Albini

admin 0

LAJM DIREKT/ Hashim Thaçi nga Haga – Edhe 100 vite te me mbajne ketu perseri jam krenar qe une e largova serbine nga Kosova e jo Albini

Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më de noj,në prap jam krenar që Serbin e larg,ova un nga Kosova e jo Albini – Ish Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ndodhet në Hagë si i ftuar nga Pro kjur,oria Speciale për t’u intervi,stuar.Me të arritur para objektit ku do të bëhet inter,vistimi, Thaçi ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rish,kruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë’. Ai tashmë ka hyrë në hap,ësirat e Pro kuroj,risë Speciale dhe intervi,stimi pritet të fill,ojë së shpejti.Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më de no,jnë prap jam krenar që Serbin e lar,gova un nga Kosova e jo Albini Ish Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ndodhet në Hagë si i ftuar nga Pro kjuro,ria Speciale për t’u intervistuar.Me të arritur para objektit ku do të bëhet inte,rvistimi, Thaçi ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rish,kruaj historinë, ky është çmi,mi i Pavarëisë’.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *