LAJM I FUNDIT/ Ja kush do e jep voten e 80 per Vjosa Osmanin nga deputetet !!

admin 0


LAJM I FUNDIT/ Ja kush do e jep voten e 80 per Vjosa Osmanin nga deputetet !!

Vota e depu.tetit Adem Hoxha, pritet të jetë përfundim.tare për zgjedhjen e presidentit të ri.
Kjo pasi qe, nese ai ven.dos te merr pjese ne seancen e sotme, mund te kri.johet kuorumi per zgjedhjen e presidentit.
Ga zeta Blic merr vesh qe per te marre pjese ne votim per presi.dent, Adem Hoxha, ka arritur marreveshje me qeve.rine aktuale.
Siç merr vesh ga.zeta ai do te merr postin e zv mini.strit, do te kete te drejte ti dergoje dy keshill.tare ne qeverine Kurti dhe i eshte prem.tuar posti i drejtorit te Afirmimit te Marre.dhënieve Nder etnike.
Kete marre.veshje e ka konfirmuar edhe Fatmir Sheholli nga Insti.tuti per marredhenie shqip.taro serbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *