LAJM I HIDHUR/ Ndahet Lajm I Hidhur Per Nenen E Hashim Thacit !! Kjo E Zeze Ishte ”E Papritur” Per Familjen Thaci !!

admin 0

LAJM I HIDHUR/ Ndahet Lajm I Hidhur Per Nenen E Hashim Thacit !! Kjo E Zeze Ishte ”E Papritur” Per Familjen Thaci !!

LAJM I HIDHUR/ Ndahet lajm i hidhur per Nenen e Hashim Thacit !! Kjo e zeze ishte ”e papritur” per familjen Thaci !!
Depute,tja E PDK-Se Jep Lajm Te Dhimbsur Per Nen.en E Hashim Thaçit
Ditë më parë, u dha lajmi se në.na e ish presidentit të Kosovës, Hashim Thaçit ka rezu,ltauar potisitv me krosnan vr.us.
Tashmë ka disa ditë që Hy,re Thaçi është e shtruar në Klini.kën Infektive në QKUK.Lidhur me gjend,jen e saj, deputetja e PDK-së, njëkohës.isht edhe mbesa e saj, Evgjeni Thaçi, ka thënë se ajo po vaz,hdon të qëndrojë e fortë.

Postimi i plotë:,
“Unë dhe Lu,isa vizituam gjyshen përkat.ësisht stërgjyshen tonë te dashur, nenën Hyre, e cila ende është e sh,trirë në spital.Edhe pse e shohim nga distanca, ajo v.azhdon te qëndrojë e fortë ashtu si ka qenë gjithë jetën, du,ke na dhënë vulln.et të gjithë neve.
Falemin,derit shume juve që jeni intere.suar për shëndetin e nenës Hyre. Faleminderit të gjit,hë stafit shëndetësor për përkushtimin e mad.h qe po tregon ndaj pacienteve gjatë kësaj panke,mhie. Uroj qe ta kalojmë se shp.ejti!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *