LAJM I HIDHUR për ish Presidentin Hashim Thaçi,merr goditje të fortë nga Bashkimi Evropian…

admin 0

LAJM I HIDHUR për ish Presidentin Hashim Thaçi,merr goditje të fortë nga Bashkimi Evropian…

Ish-ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku ka reaguar në rrjetin social Twitter për mospërfshirjen e ish-presidentit Hashim Thaçi në fotografitë e postuara nga Shërbimi për Punë të Jashtme dhe Siguri i BE-së për 10 vjetorin e negociatave Kosovë-Serbi.Ky shërbim ka postuar disa fotografi ndër vite të delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë.
Aty shihen Edita Tahiri, Isa Mustafa e Avdullah Hoti por nuk është vendosur ndonjë fotografi ku shihet edhe ish-presidenti Hashim Thaçi i cili kishte mar pjesë aktivisht në bisedime.Çitaku ka shkruar se BE mirë që po mbanë gjurmët e gjërave si kanë ndodhur, por “duket se keni harruar se kush ishte Kryeministri i Kosovës që nënshkroi detyrën e Brukselit!”.
Ajo ka hedhur dyshime duke thënë se ndoshta BE dëshiron të thotë se marrëveshjet e nënshkruara nga Thaçi nuk janë më të vlefshme.Ky është postimi i saj:Përshëndetje BE, mirë të i’u shoh se po i mbani gjurmët e gjërave.Vlora Citaku eshte nxehur dhe me shume pasiqe kishte edhe emra te tjere ne ata postime qe sipas saj kishin vleren me te ulet se ish presidenti dhe kryeministri Hashim Thaci.Por, disi duket se keni harruar se kush ishte Kryeministri i Kosovës që nënshkroi marrëveshjen e Brukselit!Apo ndoshta ju thjesht po përpiqeni të na thoni se marrëveshjet që Thaçi i nënshkroi nuk janë më të vlefshme?!#Revizionizëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *