LAJM I MADH Për Albin Kurtin Dhe Gjith Kosovën Vjen Nga Bashkimi Europian!!!

admin 0

LAJM I MADH Për Albin Kurtin Dhe Gjith Kosovën Vjen Nga Bashkimi Europian!!!

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, ka bërë të ditur se ka biseduar me Albin Kurtin, kryeministrin e Kosovës, për shpërndarjen e va ks inave kundër K.O Vi/d.Duke perkrahur keshtu Kosoven dhe Albin Kurtin ne te gjitha sferat,Kurti i cili po merr mbeshtjetje te madhe nga Europianet.
“Qëndrojmë pranë partnerëve në Ballkanin Perëndimor. Kam diskutuar me Kryeministrin Albin Kurti për shpërndarjen në Kosovë të va k sinav e të financuara nga Komisioni Evropian për të va.k sin uar shpejt punonjësit sh ën detësor dhe njerëzit më në nevojë”.Duke bere te ditur qe ato do ti sjellin se shpejti edhe ne Kosove.
“Së bashku do ta tejkalojmë p.an,.demi në!”, ka shkruar Von der Leyen në gjuhën shqipe në një cicërimë në Twitter.Von der Leyen ka biseduar edhe me liderët e vendeve të tjera të Ballkanit, këtë shtune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *