Lajm i mirë! Ministrja shqiptare: 10-vjeçari u shërua nga sëmundja e ligë

admin 0


10 vjeçari nga Burreli, Ardenisi ka arritur të fitojë një b etejë të rëndësishme në lu f tën kundër k an cerit. Lajmin e mirë e ka dhënë Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu e cila shkruan se kjo bet ejë është fituar pas ndërhyrjes delikate në neur okirurgji dhe përfundimit të një trajtimi kompleks me r adioterapi në spitalin onkologjik.
Manastirliu ka vlerësuar profesionalizmin dhe përkushtimin e ekipit të mjekëve të cilët bënë të mundur ndërhyrjen delikate dhe trajtimin kompleks të 10 vjeçarit.

Postimi i ministres Manastirliu:

Pas mundimit të gjatë për Ardenisin e vogël në b ete jën e vështirë me tu m or in në sistemin nervor, ndërhyrjes delikate në neurokirurgji dhe përfundimit të një trajtimi kompleks me radioterapi në spitalin onkologjik, 10 vjeçari nga Burreli ka arritur të fitojë një b ete jë të rëndësishme në lu ftën kundër ka ncerit. Kjo, falë profesionalizmit dhe përkushtimit të pashoq të dr. Arturit, dr. Orgesit dhe të gjithë ekipit fantastik të #neurokirurgjisë dhe #radioterapisë në #QSUT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *