LAJM TRONDITES/ Zbulohet me ne fund se kush ja dha driten jeshile Millosheviqit per sulmet ne Prekaz!!!

admin 0

LAJM TRONDITES/ Zbulohet me ne fund se kush ja dha driten jeshile Millosheviqit per sulmet ne Prekaz!!!

Po thuhet se një dritë e gjelbërt Sllobodan Millosheviqit iu është dhënë nga dikush tjetër pasi ai ka dhënë një deklaratë, të famshme, si komentohej kështu, SNN-it, me 4 shkurt të vitit 1998, se UÇK-ja është or ganiz,ata te ‘roris,te?! Ky u përdor si pretekst, një muaj para suI,mit në Prekaz që të su,Imojë Prekazin, në veçanti familjen e komandantit legjendar, Adem Jasharit dhe familjen e tij, duke masa ,kruar edhe gra e fëmijë.Serbia tani ka filluar me të vjetrën duke tentuar destabilizim në mes shqiptarëve, duke publikuar emrat e atyre demek shpiunat shqiptar që kështu po gjejnë njerëz, bile shumë të shkolluar, me fakultete e doktor shkencash, tani se fundi edhe do koleg të mi opinion,ista, se paska pas shqiptar qe kanë punuar si shpiuna, kanë bashkë,punuar me Serbinë, që na doli ish një oficer serb dhe ai po zbulon shqiptaret, nëse kanë treguar dhe kanë ndihmuar në vend,ndodhjen e komandantit legjendar Adem Jasharit, që më pas ta nisin Iufj,tën ,jo të barabartë me Adem Jasharin dhe në fund, të v ri,ten edhe 50 anëtar të familjeve Jasharëve.
Nuk duhet zënë besë ‘shkjaut’ biro, më thoshte babai im disa herë, ndjesë pastë”
Por ne nuk duhet ti besojmë as një shkau. Është e mundur se Serbia po tenton destabilizim në mes Shqiptarëve. Ne nuk duhet të bëhemi pre rë e shkaut. UDB-ja serbet çdo herë krijojnë huti dhe mje gull tek ne, por megjithatë shtrohet sigurisht qe serbët kanë lënë shër,bëtorë të tyre pas Iufj,te, të cilët edhe sot janë te detyruar të u shërbejnë qoftë vullnetarisht?! Ndoshta edhe dë ‘me munden të bëjnë, por këta nuk janë shqiptarë dhe nuk mundet të jenë shqiptarë pasi kemi mino,ritetin serb këtu në Kosovë që kemi edhe në institucione tona shtetërore, por edhe min,oritete tjera që punojnë me dy standarde marrin rroga nga shteti i Kosovës dhe Serbisë.Por këtu në Kosovë kemi edhe shpiuna rus që punojnë për Rusinë dhe Serbinë?!Jo rastësisht ”Senatori ame rikan Graham foli me fjalë shumë të qarta në Konferencën e Sigurisë në Mynih – në veçanti ndaj Rusisë. Ndërsa pre sidenti ame ri,kan shkakton një valë rea gimesh me deklaratat e tij.“Mikut tim rus Lavrov dua t’i them: Shpresoj se ju do të përballeni me pasojat”, deklaroi senatori republikan Lindsey Graham në Konferencën e Sigurisë në Mynih, në drejtim të ministrit të Jashtëm rus Sergej Lavrov. “2017-ta do të jetë viti kur Kongresi do t’ia fusë Rusisë një shqelm në pra pani,cë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *