Albin Kurti Vjosa Osmani dhe ambasadori amerikan Kosnett shihen bashke, kjo qe po pergadisin

admin 0

Albin Kurti, Vjosa Osmani dhe ambasadori amerikan Kosnett shihen bashke, kjo qe po pergadisin po habit vendin

Arrijnë në Kosovë af gan,ët e parë, i presin Kurti dhe Osmani. Kanë arrit,ur af gan,ët e parë në Kosovë.Për të pritur qytetarët af gan,ë, në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari” dolën presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti edhe amba sadori i Shtet,eve të Bashkuara në Prishtinë, Philip Kosnett.Af ga,nët që kanë arritur në Kosovë,pritet të strehohen në baz,ën ush tar,ake “Bondsteel” që gjendet në Ferizaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *