LAJMI FUNDIT/ Edhe Nje Gjeneral Dhe Shok I Adem Jasharit I Bashkohet Listes Se Bekim Jasharit – Ja Per Ke Behet Fjale…

admin 0

LAJMI FUNDIT/ Edhe Nje Gjeneral Dhe Shok I Adem Jasharit I Bashkohet Listes Se Bekim Jasharit – Ja Per Ke Behet Fjale…

Gjenerali Nuredin Lushtaku i bashk,ohet Bekim Jasharit në garën për Skenderaj.Bekim Jashari përsëri po garon për të parin e Skenderajt.E, listës së tij, i është shtu,ar edhe një gjeneral.Fjala është për Nuredin Lushtakun qe ka qenë mik e bashkëIuf,jtëtar i madh i Ademit dhe të tjerëve.Statusi i plotë:
Të dashur qytetarë,Listës sonë të Pavarur, për Kuv.end Komunal, i prinë Gjeneral Nuredin Lushtaku, Jurist i dip,lomuar, bashkëluft.ëtar dhe shok i ngushtë i koman,dantit Legjendar Adem Jashari dhe familjes sime Jashari.Gjene,rali i qëndroi besnik familjes sime Jashari në Iuf,jtë dhe tani mua në qeverisje të komun,ës së Skenderajt.Ideal për Skenderaj!Na priftë e mbara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *