LAJMI FUNDIT //Nga Amerika Vjen Thirrja Direkte Per Albin Kurtin ! ” Kurre Mos E Pranoni…”

admin 0

LAJMI FUNDIT //Nga Amerika Vjen Thirrja Direkte Per Albin Kurtin ! ” Kurre Mos E Pranoni…”

Pro.fesori në Universitetin e Nju Jorkut, Alon Ben Meir, në një intervistë, thotë se Asociacioni i komunave serbe me kompetenca ekzekutive është në dëm të Kosovës, prandaj su.gjeron Kurtit që të rezistojë dhe të mos e pranojë të njëj.tin.
Gjithashtu, ai thotë se Serbia duhet të ndjek shem.bullin e Gjermanisë dhe të pranojë krlmet kundër njerëzimit, pasi gjencidi i Serbisë në Kosovës është i pamo.hueshëm.
Në këtë linjë, Ben Meir thotë se ashtu si e vendosi, Vuçiq du.het të largojë edhe pllakatën me emrin e Ratko Mlladiqit në një rrugë në Beograd.
Profesori Ben Meir deklaroi brenda territorit të Kosovës nuk mund të ke.të Asociacion të komunave me pushtet ekzekutiv pasi një gjë e tillë do t’ia lejonte Serbisë të ketë fuqi ekze.kutive mbi këto komuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *