LAJMI FUNDIT nga Turqia – “Ummeti nga ne Pret Udhëh.eqje, Tani është Koha që të Shf.aqim F0rcën tonë në Pal.estinë”…

admin 0

LAJMI FUNDIT nga Turqia – “Ummeti nga ne Pret Udhëh.eqje, Tani është Koha që të Shf.aqim F0rcën tonë në Pal.estinë”…

Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Mevlut Çavusoglu bëri të ditur se “Tani është koha që të shfaqim dhe tregojmë unitetin dhe vendosmërinë tonë në Palestinë. Umeti nga ne pret udhëh.eqje. Turqia është e gatshme të h.edh çdo hap të duhur.”
Këshilli i Ministrave të Jashtëm të vendeve anëtare të Organizatës së Bashkëpunimit Isl.amik (O.B.I) zhvilloi një mbledhje të jashtëz.akonshme me anë të videokonferencës për të di.skutuar veprimet izr.aelite ndaj pal.estinezëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *