LAJMI FUNDIT/ Veterani i UCK-se i jep nje “goditje” te ashper Vjosa Osmanit. Shokohet Vjosa

admin 0


LAJMI FUNDIT/ Veterani i UCK-se i jep nje “goditje” te ashper Vjosa Osmanit. Shokohet Vjosa

Veterani i UÇK-së i drejtohet Vjosa Osmanit pasi nuk e përmendi UÇK-në.Mos përmendja e termit “UÇK” nga presidentja në statusin e saj të gjatë për Betejën e Koshares nuk ka kaluar pa reagime.Për këtë ka reag,uar edhe veterani i UÇK-së, Sejdi Godanci.“Zon,ja Presidente e Kosovës,ju tani jeni edhe komandante supreme e FSK-së.Po FSK-ja nga erdhi,mos pikoi nga qielli?!Jo Presidente,FSK-ja lindi nga transformimi i TMK-së!Po TMK-ja Presidente nga erdhi?!TMK-ja lindi nga transfo,rmimi i UÇK-së.Presidente,po UÇK- ja ,nga lindi?!

Presidente UÇK-ja lindi nga populli!Deshe e s’deshet ju ta përme,ndeni UÇK-në,ajo ka qenë dhe do të jetë:Ushtria Çlirimtare E Kosovës!E cila e solli lirinë që ne e gëzojmë sot!Lavdi dës,hmorëve të kombit!Gjaku i tyre u bëftë dritë”, ka shkruar ai.K,ujtojmë që për këtë kanë reaguar edhe nga Partia Demokratike e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *