LAJMI I FUNDIT// Enver Hoxhaj ‘GODET’ Kurtin: Lëri Marrëzirat Sillu Si Njeri

admin 0

LAJMI I FUNDIT// Enver Hoxhaj ‘GODET’ Kurtin: Lëri Marrëzirat Sillu Si Njeri

Kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj ka k.r.it.ik.uar kryeministrin Albin Kurti për paraqitjen e tij në takimin e parë në dialogun Kosovë-Serbi..Përmes njëpostimi në Facebook, Hoxhaj është shprehur se java e kaluar shënoi m.jerimin p.olitik të kësaj Qeverie, që me c.irkuset e tij diplomatike e manifestoi Albin Kurti.“Në vend të njohjes nga Serbia, në Vjenë ai kërkoi mos s.uI.mimin nga ajo. Në vend se të zotohet për zbatimin e Marrëveshjes së Washingtonit dhe f.orcimin ekonomik të vendit, mohoi ligjshmërinë e saj.”, ka shkruar ai.
Hoxhaj ka thënë se pret që Albin Kurti të sillet me përgjegjshmëri shtetërore dhe institucionale në takimin që do të mbahet në Paris.“Meqë këtë javë Kosovën e pret një tjetër takim i rëndësishëm dhe i vështirë në Paris, uroj që Albin Kurti të ketë reflektuar mbi marrëzitë e tij politike të ditëve të fundit e mjerimin an.ar.akist dhe të sillet me përgjegjshmëri shtetërore e institucionale.”, ka përfunduar Hoxhaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *