LAJMI I FUNDIT: Një Ndi Hmë Me Nga 150€ Propozohet Për Secilin Qytetar Nga Kjo Da Të

admin 0


LAJMI I FUNDIT: Një ndi hmë me nga 150€ propozohet për secilin qytetar nga kjo da të
Syla tha se shteti duhet të shqyrtojë mundësinë për lëshimin e tri skave për qytetarët në vlerë prej 150 eurosh.Shteti duhet të shqyrtojë mundësinë që të gjej një zgjidhje, e një prej masave do ishte lëshimi i tr iskave, deri në 150 euro për familje, me mundësinë që ato të përdoren vetëm në gastronomi, me qëllim të ringjalljes së këtij sektori që punëson dhjetëra mijëra qytetarë, shumica e të cilëve në mosha të reja dhe me pa ga mi nimale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *