LAJMI I FUNDIT: Vd es zyrtari i Kuvendit të Kosovës

admin 0


LAJMI I FUNDIT: Vd es zyrtari i Kuvendit të Kosovës

Shefja e G P-së së L V V-së, Mimoza Kusari-Lila, njofton për vde k.jen e Byrhan Buçinca, Koordinator për Çështje Elektromekanike në Kuvendin e Kosovës.

“Burahnin do ta kujtojmë si njeri të urtë, e dashamirës, por edhe si njeri që ka kanë dhënë shembullin se si duhet t’i shërbehet vendit dhe institucioneve të tij”, shkruan ajo.
Njoftimi i saj i plotë:

Sot morëm lajmin e hi.dhur që Byrhan Buçinca, Koordinatori për Çështje Elektromekanike në Kuvendin e Kosovës, nuk është më në mesin tonë. Byrhani si punëtor i zellshëm dhe në krye të detyrave që i janë parashtruar do t’i mungojë Kuvendit të Kosovës, administratës, dhe deputetëve të zgjedhur të popullit, të cilët në qendër të punës së tyre e kishin profesionalizmin e tij. Burahnin do ta kujtojmë si njeri të urtë, e dashamirës, por edhe si njeri që ka kanë dhënë shembullin se si duhet t’i shërbehet vendit dhe institucioneve të tij.

Si Grup Parlamentar i Lëv izjes VETËVENDOSJE!, bashkëndjejmë dhi.mbjen me familjen Buçinca, dhe u shprehim ngu.shëllimet më të sinqerta për humbjen e tyre, që njëherazi është edhe humbje e jona si shoqëri.
U prehtë në pa.qe Byrahn Buçinca, e u kujtoftë përherë njerëzia dhe e puna e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *