Lajmi I Shumëpritur Prej Vitesh/ Merret Vendimi Historik Për Vendin Tonë, Nuk Na Ndalon Më Askush…

admin 0

Lajmi I Shumëpritur Prej Vitesh/ Merret Vendimi Historik Për Vendin Tonë, Nuk Na Ndalon Më Askush…

Holanda ndryshon qëndrim përsa i përket nisjes së bisedi.meve për hapjen e negoci.atave të Shqipërisë me BE. Lajmi është bërë me dije nga mediat holandeze duke cituar se: “Shqipëria ka bërë përparim të mjaftueshëm për fillimin e bisedimeve me BE”.
Sipas disa prej politikanëve, që kanë qenë më ku.ndër integrimit të Shqipërisë, tashmë: “Është bërë përparim në fusha të tilla si sundimi i ligjit dhe lu.fta ndaj korrupsionit”, raportojnë mediat holandeze sa mir per ne qe nuk na ndalojne me asnihere ne keto vende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *