Lamtumirë engjëll i vogël! Humb jetën djali i vogël shqiptar, dedikime prekëse: Të Allahut jemi dhe te ai kthehemi

admin 0

Lamtumirë engjëll i vogël! Humb jetën djali i vogël shqiptar, dedikime prekëse: Të Allahut jemi dhe te ai kthehemi

Portali Ndëgjo K’uran shqip ne facebook ka publikuar një foto për lajmin e h idhur të djaloshit i cili ka ndërrua j etë.
Sipas portalit bëhet fjalë për djaloshin me emrin Arbijoni, staffi Gazeta e Kosovës n gushëllon familjen e Arbijonit.
Te Allahut jemi dhe te AI do kthehemi! Sot n dërroji j etë Arbijoni , Allahu i Madh e mëshiroft e familjes sabrin ua shtoft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *