Lam tumire en gjull! 3 vjec arrja ne ko psht bie dhe 1endon koken,nuk shp etoi!

admin 0


Lamtumire engjull! 3 vjecarrja ne kopsht bie dhe 1endon koken,nuk shpetoi!

Dje nje engjull 3 vjecarre u rrezua ne kpsht dhe lendoi kokenm, askush nuk mund ta fajesoj edukatoren pasi qe cdo gje ndodhi ne sekond. Asgje nuk ishte nen kontrolle! nd/erroi jete 3 vjeqarjja ne kophst , ngushellime familjes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *