Lamtumirë o engjëll! Edukatorja i m err jet ën vajzës 3 vjeçe, e ho dhi nga shka llët se nuk pranoi të h iqte pallton

admin 0

Lamtumirë o engjëll! Edukatorja i m err jet ën vajzës 3 vjeçe, e ho dhi nga shka llët se nuk pranoi të h iqte pallton

Prindërit i çojnë fëmijët e tyre në çerdhe dhe kopësht sepse nuk kanë mundësi të kujdesen për ta, pasi janë në punë.
Por një nënë e re mund ta kishte ende gjallë vajzën e saj nëse nuk do e kishte çuar në çerdhe. Nëna e vajzës tre vjeçe me emrin Vjeshta mori një telefonatë që do të ndryshonte plotësisht jetën e saj. Telefonata erdhi nga menaxheri i kopështit, ku shkonte vajza e saj.
Ai i tha se vajza e saj ishte lë nduar në kopësht. Nëna menjëherë la punën dhe shkoi në çerdhe për të transportuar vajzën e saj në spitalin më të afërt. Por vajza e saj e vogël nuk mundi të mbi jetonte.

Më vonë u bë e ditur se ajo kishte rënë nga shkallët. E vogla nuk donte të hiqte pallton dhe edukatorja duke ia hequr me fo rcë padashje e kishte rrëzuar nga shkallët. Edukatorja mori dë nimin që meritonte, por prindërit janë ende në pikëllim. Asgjë dhe askush nuk ua largon nga shpirti atë që ndjejnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *