”Lamtumirë o engjëll që i kërkove falje babait para se të ikje se e lodhe”/ I është dhënë lamtumira 5-vjeçarit shqiptar që dha shpirt nga sëmundja e ligë

admin 0

”Lamtumirë o engjëll që i kërkove falje babait para se të ikje se e lodhe”/ I është dhënë lamtumira 5-vjeçarit shqiptar që dha shpirt nga sëmundja e ligë

Dje është v arrosur në fshatin Beçiq, 5 vjeçari nga Mitrovica. Mes dhímbjeve të mëdha, Arbijon Nuradiniy i është dhënë l amtumira e fundit, shkruan Jepi zë.
Vogëlushi ka v dekur para disa ditësh në Finlandë, ndërsa t rupi i tij është v arrosur sot.
Albijoni ka qenë një fëmijë i jashtëzakonshëm, dhe për këtë tregoi edhe prindini tij për momentet e fundit të je tës.
Arbijoni i kishte kërkuar f alje babait për mundin që po e bën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *