LDK Dhe LVV Duhet Ti Kërkojnë FALJE PUBLIKE Kadri Veselit Pas Kësaj Që Do Shihni (VIDEO)

admin 0

LDK Dhe LVV Duhet Ti Kërkojnë FALJE PUBLIKE Kadri Veselit Pas Kësaj Që Do Shihni (VIDEO)

Kadri Veseli demaskon UDB-ne. Shikoni përgjimet.Po e publikojmë një nga videot më domethënëse që kemi publikuar ndonjëherë: Kadri Veseli para 5 vitesh i kishte paralajmëruar deputetët e LDK-së dhe VV-së për shpiunin Nazim Bllaca.Shikoni përgjimet në këtë video. Sot po konfirmohen fjalët e të madhit Kadri Veseli që i ka thënë para 5 vitesh. Ju lutem #shpërndane videon.Kriminelët, shpiunët, hajdutët, servilët e Vetëvendosjes dhe LDK-së duhet të kërkojnë falje. Kërkoni falje o të mjerë që jeni servuar me fakte të UDB-së.#Përgjimet e Bllacës me MUP-in serb janë marr nga një portal tjetër.
VIDEO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *