Lëngu Që Ju Heq 9 Kg Për 14 Ditë, Provojeni

admin 0


Lëngu Që Ju Heq 9 Kg Për 14 Ditë, Provojeni

Do ju tregojmë një mënyrë se si të bini nga pesha në mënyrë të thjeshtë brenda 14 ditëve. Gjëja më pozitive e kësaj diete është se nuk do ju marrë uria në asnjë moment.
Me këtë sfidë 2 javore do të jeni në gjendje të humbni deri në nëntë kilogramë duke konsumuar lëng limoni, i cili do t’ju ndihmojë të diigjni yndyrën shumë shpejt dhe do të shpëtoni nga të gjitha substanncat helmuuesee të akumuluara në organizmin tuaj!
Kjo rutinë me lëngun e limonit duhet të pihet çdo mëngjes me barkun bosh dhe duhet të prisni 45 minuta për të ngrënë mëngjes.
Të kesh një figurë ideale nuk është kaq e lehtë, por ju duhet të ndiqni këto hapa!
Në ditën e 1: Pini lëng limoni të përzier me një gotë ujë të vakët!
Në ditën e 2-të: Pini lëngun e dy limonave në dy gota ujë. Mund t’i shtoni një lugë çaji mjaltë.
Në diten e 3-të: Pini lëngun e tre limonave në tri gota uji.
Në ditën e 4-të

Pini lëngun e katër limonave në katër gota uji.
Në ditën e 5-të: Pini lëngun e pesë limonave në pesë gota ujë.
Në ditën e 6-të: Pini lëngun e gjashtë limonave në gjashtë gota ujë.
Në ditën e 7-të: Pini lëngun e shtatë limonave në shtatë gota ujë.
Në ditën e 8
Pini lëngun e gjashtë limonave në gjashtë gota ujë.
Në ditën e 9-të: Pini lëngun e pesë limonave në pesë gota ujë.
Në ditën e 10: Pini lëng prej katër limon në katër gota uji.
Në ditën e 11-të:
Pini lëngun me tre limona në tre gota uji.
Në ditën e 12-të: Pini lëngun e dy limonave në dy gota uji.
Në ditën e 13-të: Pini lëng limoni në një gotë me ujë. Ëmbëlsojeni atë me një lugë çaji mjaltë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *