Leonora i del në krah mërgatës: “Jo po garojnë me vetura, leni të kënaqen”,se tybe i njejti brum jemi edhe ne…

admin 0

Leonora i del në krah mërgatës: “Jo po garojnë me vetura, leni të kënaqen”,se tybe i njejti brum jemi edhe ne…

Pas një videoje e cila u bë virale ku shihen dy vetura me shpejtësi të lartë drejt Vlorës, Leonora Jakupi i ka dalë në krah mërgatës.
Ajo hyri në Instagram për të bërë një postim dhe për të shkruar “leni të kënaqen në vendin e vet”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *