LIDERJA E Evropes Angela Merkel Vjen Me Nje Urim Special Per Muajin E Shenjte Te Ramazanit

admin 0


LIDERJA E Evropes Angela Merkel Vjen Me Nje Urim Special Per Muajin E Shenjte Te Ramazanit

Merkel: Ramazani ësh,të muaj për të menduar për ata në nev,ojë.Kancelarja gjermane, Angela Merkel, i ka uruar besimtarët myslimanë në Muajin e Ramazanit.Ajo ka thënë se Ramazani është muaj për të mendu,ar për ata në nevojë, njofton Klan Kosova.“Muaji i agj,ërimit të Ramazanit është gjithashtu një kohë për ta mbështetur njëri-tje,trin – një kohë për të menduar për ata në nev,ojë dhe për t’iu kushtuar vëmendje”.

“Për shumë kë dhe veçanër,isht për njerëzit e moshuar që vuajnë nga pasojat e pandemisë, ësh,të shumë e rëndësishme të gj,ejnë vëmendjen dhe mbështetjen e të tjerëve”.“Ju uroj juve dhe familjeve tuaja të gjitha të m,irat dhe natyrisht shëndet! Pav,arësisht nga rrethanat e pafavorshme, Ramazani mund të jetë një kohë paqë,sore e soditjes dhe forc,imit të ndër,sjellë për ju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *