Lidhi besë me t’pa besin”/ Çun Lajçi i reagon Edi Ramës

admin 0

Lidhi besë me t’pa besin”/ Çun Lajçi i reagon Edi Ramës

Aktori dhe shkrimtari i njohur Çun Lajçi, i ka reaguar kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, lidhur me “Ballkanin e hapur”, marrëveshje kjo e lidhur mes Shqipërisë, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut. Teksa e ka quajtur Ramën mashtrues, Lajçi ka thënë se Shqipërisë nuk i është dashur kjo rrugë e ngutshme.
Ai e ka pyetur Ramën se pse Beogradit do t’ia çelë rrugën e detit.“Ndale hapin e cokate gurin, m’i thuej lum Shqipnia, se trash po i bluen mendimi mjekërr bardhit!”, ka shkruar aktori në Facebook:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *