Liri Berisha adhurohet në Shqipëri si Nënë Tereza! Ish-amb.asadori shqiptar befason me dekla.ratën…

admin 0

Liri Berisha adhurohet në Shqipëri si Nënë Tereza! Ish-amb.asadori shqiptar befason me dekla.ratën…

Ish-amb.asadori i Shqipërisë, Mal Berisha në një lidhje me Skype nga SH.BA komentoi reagimin e kongresmenit, Eliot Engel në lidhje me futjen në listën e zezë të Sali Berishës dhe familjes së tij. Ai u shpreh se megjthëse Berisha është fajtor, ka një grua që adhurohet sikur të ishte Nënë Tereza për shkak të punës që ajo bën.
“Kongresmeni ishte jashtëzakonisht i habitur. Donte të mësonte sa më shumë. Përtej asaj që ishte bërë publike në media, nuk kisha më shumë për t’i thënë. I thashë diçka që duhet ta ndaj me publikun. I thashë, shiko supozojmë se Berisha është fajtor, dhe SH.BA ka baza.
Por ai ka në krah një grua që në Shqipëri, në të gjallët e saj, adhurohet si Nënë Tereza. Është një grua që në qindra e mijëra familje, u ka lehtësuar dhimbjet e tmerrshme që u shkakton sindromi i tmerrshëm Doën i fëmijëve. Ajo ka 15 vjet që e bën këtë gjë. Si mund të ndahet faji i kësaj gruaje, doktoreshës së Brrakës, e cila çdo ditë viziton dhe u fal diçka atyre fëmijëve,”- tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *