Lulzim Basha e ‘zh duk’ nga Par.tia Dem.okratike, Majlinda Bregu del me reagimin e for.të…

admin 0

Lulzim Basha e ‘zh duk’ nga Par.tia Dem.okratike, Majlinda Bregu del me reagimin e for.të…

Majlinda Bregu, e cila dikur ka qenë funk.sionare e lartë e partisë Demo.kratike, sot shprehet se nuk e gjen veten as në listat e anëtarësisë së selisë blu. Majlinda Bregu gjatë një interviste për Vizion Plus, rrëfeu një detaj të rëndësishëm.Teksa u pyet sesi e komenton ajo rizgjedhjen e Bashës në krye të PD, në cilësinë e anëtares së PD, Majlinda Bregu tha se nuk e ka parë veten në asnjë vend si anëtarë e kësaj fo.rce polit.ike në zgjedhjet e fu.ndit për kryetar. Ajo shtoi për këtë “zhdukje” të emrit të saj nga listat e anëtarësisë , se nuk duhet pyetur ajo por zyrtaret e selisë blu.
“Nuk ka çfarë të mendoj më asgjë për situate të cilat i kam pasur të qarta edhe vite më parë. Por bën mirë që ta bësh këtë pyetje edhe në PD, sepse unë nuk e kam parë veten në asnjë vend si anëtare e PD, as për të votuar. Madje në fushatën zgjedhore më rezultonte që edhe në sek.sionet e PD nuk figuroja më si njeri i Partisë Demo.kratike. Kështu që më mirë pyet në PD se ku e kanë listën e anëtarësisë dhe ku i kanë anëtarët”, tha Bregu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *