Lulzim Basha i jep go.ditjen e fo.rtë Ramës: “Dora e tij është e mbushur me he.lm”…

admin 0

Lulzim Basha i jep go.ditjen e fo.rtë Ramës: “Dora e tij është e mbushur me he.lm”…

Lulzim Basha i jep god.itjen e fo.rtë Ramës: “Dora e tij është e mbushur me helm”Ditën e sotme, kreu i Par.tisë Demo.kratike, Lulzim Basha është zhvendosur në qytetin e Shkodrës ku vazhdon takimin me qytetarët për zgjedhjet e kryetarit të ri të PD-së. Gjatë fjalimit të tij, Lulzi nuk ka ngurruar të përmendë sërish zgjedhjet e 25 prillit që sipas tij janë të manipuluara nga Edi Rama dhe Tom Doshi me shokë.
Ai i dha goditjen finale ftesës së Kryeministrit për bashkëpunim. Basha u shpreh se PD-ja kurrë nuk ja shtrijë dorën mazhorancës dhe dora e Edi Ramës që për ta është si një lutje, është e mbushur me helm. Kjo jo vetëm për opozitën por edhe për të gjithë shqiptarët që ende besojnë në demokraci.
“Ajo dorë është e mbushur me helm jo thjesht për mua, jo thjesht për dem.okratët, jo vetëm për Par.tinë Demo.kratike, por për Shqipërinë dhe shqiptarët. Kapja e asaj dore do të thotë asgjësim i kauzës dhe demokracisë, do të thotë të bëhesh palë me masakren zgjedhore, do të thotë të pranosh vjedhjen dhe tjetërsimin e zgjedhjeve, do të thotë të bëhesh njish me të keqen, ndaj Jo-ja ime është e prerë dhe finale.” -tha Basha ndër të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *