Lulzim Basha i kthehet Ramës dhe nuk i lë gjë pa thënë: “Peshku qelbet nga koka”…

admin 0

Lulzim Basha i kthehet Ramës dhe nuk i lë gjë pa thënë: “Peshku qelbet nga koka”…

Kryedem.okrati Lulzim Basha ka rea.guar ashpër sa i përket daljes së Kryem.inistrit Edi Rama në një konfe.rencë për shtyp me mediat. Rama ka folur rreth ngjarjeve të rënda që kanë kapluar vendin tonë, qofshin aksidente rrugore apo krîmè të ndryshme që kanë shokuar shqiptarët.
Basha nuk ndalet por u shpreh se fajtor për të gjitha këto është vetë Rama.
“Punonjësit e ndershëm të policisë janë të tradhtuar nga regjimi Rama-Doshi. Kur vjen në pushtet me krîmin, policia përdoret si vegël për të mbrojtur lidhjet e pushtetit me krîmîn.
Pasojat e këtij modeli që sundon vendin i vuajnë qytetarët, fëmijët dhe familjet shqiptare. Zgjidhja është prerja e lidhjeve të pushtetit me krîmîn. Prandaj fajtori ishte sot pa përgjigje. Peshku qelbet nga koka!”, shkruan Basha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *