Makina ‘fluturon’ në ajër nënë e bijë, ato ndodhen në gjendje të r ëndë për jetën/ Oh Zot po përse?

admin 0

Makina ‘fluturon’ në ajër nënë e bijë, ato ndodhen në gjendje të r ëndë për jetën/ Oh Zot po përse?

Gruaja dhe fëmija janë në gjendje të r ëndë.
Ata priten të transportohen me helikopter drejt kryeqytetit për të marrë tr ajtim mj ekësor më të specializuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *