Makina u bë copa-copa, 25-vjeçari jep shpirt në mes të rrugës, dëshmi rrëqethëse…

admin 0

Makina u bë copa-copa, 25-vjeçari jep shpirt në mes të rrugës, dëshmi rrëqethëse…

Një ngjarje e rëndë raportohet nga Gjermania. Si bëhet e ditur një i ri ka humbur jetën në një ak sident fatal. Makina e tij është bërë copa-copa. Si bëhet e ditur makina e tij u për plas me një makinë të llojit Skoda, e cila drejtohej nga një grua.Si bëhet e ditur i riu 25 vjeç ka dhënë shpirt në vend. Makina ishte aq e dëm tuar saqë atë mezi sa e nxo rrën nga aty. Kurse gruaja që drejtonte makinën tjetër ka marrë shumë pak dë mtime.
Ende nuk dihet se çfarë e ka shka ktuar këtë ak sident dhe he timet vazhdojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *